Kontovillkor

Personuppgifter inhämtas från dig i samband med att du beställer och betalar varor på webbplatsen. Uppgifterna används för vår administration av beställningar och betalning av varor samt för vår statistikbearbetning, ekonomiska uppföljning och redovisning.

Uppgifterna kan även komma att användas för att Vi skall kunna sända dig erbjudanden. Om du inte vill att Vi behandlar dina personuppgifter för detta ändamål, eller andra direktmarknadsföringsändamål, har du möjlighet att motsätta dig behandlingen genom att välja "Nej" till Nyhetsbrev vid registrering.

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen rätt att gratis en gång per kalenderår, efter skriftlig ansökan till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig.

 

INFORMATION OM ANVÄNDNINGEN AV COOKIES PÅ WEBBPLATSEN

På denna webbplats används dels en så kallad sessionskaka (session cookie) och en vanlig kaka. Sessionskakor försvinner när du stänger din webbläsare och sparas alltså inte på datorn. Sessionskakan används för att vår server och din webbläsare skall kunna kommunicera med varandra när du förflyttar dig mellan olika sidor och formulär på webbplatsen. Den är även en förutsättning för att varukorgen och betalningslösningen i vår webbutik tekniskt skall kunna fungera. Webbplatsen använder även en kaka som sparas på din hårddisk. Den kakan används för att lagra ditt namn och dina kontaktuppgifter i samband med att du beställer varor från Lashia AB och används för att göra det enklare för dig att vid framtida tillfällen beställa varor från webbplatsen. Lagringen är frivillig och kan undvikas genom att avmarkera den kryssruta som rubricerats “kom ihåg mig” i samband med att du loggar in.

Vill du inte acceptera kakor kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av kakor eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en kaka. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Väljer du att inte acceptera kakor kan webbplatsen endast användas med begränsad funktionalitet.

Powered By OpenCart
RE Motor och Sport © 2019