Baja Designs

 

Baja Designs

Med över 30 års erfarenhet från offroad-racing och teknisk erfarenhet är Baja Designs ledande inom högpresterande ljusteknik. Sortimentet av högpresterande LED-extraljus och LED-ljusramper erbjuder högsta kvalitet med lysdioder tillgängliga i kombination med den bästa optiken och hållbarheten är testad under de tuffast tänkbara förhållande. Varje LED-extraljus och LED-ljusramp är tillverkad för hand och monteras i San Marcos, Kalifornien, USA. CNC bearbetad aluminium erbjuder ett stenhårt hölje för att säkert hålla varje lysdiod, lins och precisionstillverkade optik stadigt på plats för att säkerställa en lång livslängd och överlägsen prestanda under extrema förhållanden.
 

5000 Kelvin ger ett dagsljusvitt ljus

Varje Baja Designs LED är handplockade för att kunna ge den optimala färgtemperaturen 5000 Kelvin för ökad seende både efter väg och i terräng. Varje LED-ljus har en maskinbearbetad kylfläns i aluminium, mikroprocessorstyrd termisk återkopplingsslinga och ett kretskort i koppar för att effektivt överföra värme från LED- elementet till kylflänsen. Baja Designs är den enda LED-ljustillverkare som använder denna 3-stegs värme avledningssystem för att säkerställa att värme inte skadar ditt LED-ljus.
 

Baja Designs passar alla

Baja Designs LED-extraljus och LED-ljusramper passar för ett brett spektrum av användningsområden, bil, lastbil, motorcykel, snöskoter, ATV och UTV. Många av LED- extraljusen och LED-ljusramperna som är tillverkade för tävling används både offroad och på väg. Så oavsett om du är en vanlig bilist, helgentusiast eller tävlingsförare, kan en Baja Designs-produkt erbjuda den högsta kvaliten på LED-ljus. Baja Designs LED-lampor når extra långt för att få dig över mållinjen eller säkert tillbaka hem igen.
 

Utbytbara linser

Baja Designs är ensamma om att använda O-ringstätningar istället för silikon, det gör att du lätt kan byta ljusbild och linser. Andra tillverkare av LED-lampor tätar med silikon så deras ljusbild går inte att ändra och får du ett stenskott krävs att du vänder dig till tillverkaren för service eller köpa ett helt ny lampa. Men om en Baja Designs-lins råkar bli repig eller om du behöver en annan ljusbild skruvar du helt enkelt bort den yttre linsen som skyddar mot vatten och damm och O-ringstätningen och byter linsen! Baja Designs ingenjörer är riktiga offroad-entusiaster och tävlingsförare och vet vad som är viktigt när det kommer till LED-lampor. "Du skulle inte skrota din bil för en spricka i vindrutan? Nej, skulle du bara byta ut vindrutan. Så varför skulle någon designa en engångs LED-extraljus? Det är galet!" - Alan Roach, Baja Designs ingenjör, grundare och tävlingsförare

                                          Onyx6                                                                                                                  S8

 

S2 Pro Squadron Pro XL Pro XL 80

 

                                          

                                                                                                              LP9

                                             

Förfina sökning


Powered By OpenCart
RE Motor och Sport © 2019