Baja Designs OnX6 10" 63W LED-ljusramp

Baja Designs OnX6 10" 63W LED-ljusramp

Art.nr: 145-1001
Tillgänglighet: 1-7 Dagar
Pris:
SEK5.995,00

Exkl.moms: SEK4.796,00

Tillgängliga alternativ


* Ljusbild:

Antal:  
0 recensioner

Baja Designs OnX6 10" 63W LED-ljusramp Baja Designs OnX6 10" 63W LED-ljusramp Baja Designs OnX6 10" 63W LED-ljusramp Baja Designs OnX6 10" 63W LED-ljusramp Baja Designs OnX6 10" 63W LED-ljusramp Baja Designs OnX6 10" 63W LED-ljusramp

Med imponerande 6450 lumen ger OnX6 10" med High Speed Spot reflektorer det längsta LED-ljuset på marknaden. För användning efter väg är Driving/Combo den optimala ljusbilden, bred och lång!

OnX6 LED-ljusramp - BRIGHTER. BOLDER. BETTER.

Baja Designs LED-produkter tillverkas för hand i Kalifornien, USA och är de mest högpresterande och slitstarka LED-ljusrampen som finns på marknaden.

Baja Designs fördelar:

Den enda LED:en som går på 100% - CopperDrive®
BD's CopperDrive® LED-system använder nästa generations kretskort och teknik för att säkert driva högeffektsdioderna på 100%. 4 steg för värmehantering används för att avleda LED:ens värme upp till 3000% mer effektivt och det ger också ett extra lager av vibrationsisolering för att skapa högsta prestanda och det LED-ljuset på marknaden med längst livslängd. BD's kretskort är tillverkade i koppar i stället för aluminium för att överföra värme mer effektivt från LED:en till den termiska isoleringen. Den termiska isoleringen spelar en viktig roll i att hjälpa värmen att överföras till kylflänsen för att hålla LED:en sval och även ge en extra vibrationsdämpning. Den mikroprocessorstyrda termistoren hjälper till att ständigt övervaka temperaturen hos lysdioden för att säkerställa ljusstyrka och livslängd.

5000 Kelvin ger ett dagsljusvitt ljus - 5000K Daylight
Mänskliga ögon har utvecklats till att se bäst vid lunchtid på en solig dag som översätts till en färgtemperatur på 5000⁰ Kelvin. Varje LED är handplockad för att kunna ge den optimala färgtemperaturen 5000 Kelvin för ökad seende både efter väg och i terräng. BD använder uteslutande 5000K lysdioder för att säkerställa den säkraste och bästa och körupplevelse.

Utbytbara linser - uService®
Baja Designs är ensamma om att använda O-ringstätningar istället för silikon, det gör att du lätt kan byta ljusbild och linser. Andra tillverkare av LED-lampor tätar med silikon så deras ljusbild går inte att ändra och får du ett stenskott krävs att du vänder dig till tillverkaren för service eller köpa ett helt ny lampa. Men om en Baja Designs-lins råkar bli repig eller om du behöver en annan ljusbild skruvar du helt enkelt bort den yttre linsen som skyddar mot vatten och damm och O-ringstätningen och byter linsen!

Ljus precis där du behöver det - ClearView®
Med mer användbara ljusbilder än någon annan tillverkare ger ClearView® dig ett ljus för varje zon. ClearView® är Baja Designs egenutvecklade optik och varje ljusbild är utformad för att belysa en eller flera av åtta specifika belysningszonerna.

Vattentät, regntät, dammtät - MoistureBlock™
O-ringstätningar och patenterad kabelteknik gör BD's lampor helt vattentät, regntät, dammtät, dränkbara och tvättbara. O-ringstätningar är betydligt mer effektiva på att blockera vatten än en sträng med silikon. Dessutom är patenterade MoistureBlock™ på BD's kablar en innovativ ny teknik som helt stoppar vattnet från att fuktspridande sig upp i kabeln och in i lampan. Även om du klipper bort kontakten, är ditt ljus fortfarande vattentät och det kommer inte upphäva garantin.

Garanti - Limited Lifetime Warranty
Vid köp av en Baja Designs LED-produkt ingår livstids garanti, du kan till och med klippa bort vår kontakt eller byta dina linser och garantin upphör inte att gälla! Undantagen är, installationsfel, missbruk, misshandel eller kraschskador etc. Du måste vara den ursprungliga ägaren av produkten och kunna uppvisa inköpskvitto.

30 dagar öppet köp - Satisfactions Guarantee
Kundnöjdheten ligger i centrum för Baja Designs som företag. BD ger dig 30 dagar öppet köp för att testa ditt nya ljus och om du inte är 100% nöjd med ditt köp kan du skicka det tillbaka för ett utbyte eller återbetalning.
Ljusbilder:

High Speed Spot: En lång och smal ljusstråle på 6° för belysning långt utmed vägens sträckning. High Speed Spot är utformad för att med fördel användas tillsammans med Wide Driving och / eller Driving/Combo. (Belysningszon 4 & 5)

Driving/Combo: Maximal täckning i ett enda ljus. Driving/Combo är utrustad med både Wide Driving (42°) och Spot (6°) optik för att ge dig en perfekt blandning av ljus på både kort och långt avstånd (Belysningszon 3)

Wide Driving: Speciellt framtagen för kurvtagning, damm och / eller dimmiga förhållanden. Wide Driving erbjuder en 42° tillplattad horisontell ljusbild för den ultimata komforten på belysning. (Belysningszon 1 & 2)

Innehåller:
OnX6 10 LED-ljusramp
Monteringsfäste

Specifikationer:
Lumen: 6450 , bestyckad med 6 Cree XM-L2 LEDs
Watt/Ampere: 63W / 5.25A
Dimensioner: 254x109x68mm (10" x 4.29" x 2.69")
Vikt: 1930g
LED Livslängd: 49930 timmar
Frontlins: Reptålig polykarbonat
Lamphus: Aircraft Grade Aluminum w/Mil-Spec Hard Anodize
Sarg: Maskinbearbetad aluminium
Monteringsfäste: Rostfritt stål
Överträffar MIL-STD810G (Mil-Spec Testing)
Inbyggt spänningsskydd
IP69K (Vattentät ner till 2,7m och tål högtryckstvätt)
IK10 Slag/vandaltålighet mot yttre påverkan

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Skriv koden nedan:Powered By OpenCart
RE Motor och Sport © 2019